Extraescolars

El dia a dia de l’AMPA
Des de l’AMPA Els Planells ens hem proposat fer un parell d’articles encarats a transmetre la nostra feina. El mes passat vam explicar algunes de les tasques que realitzem i avui ens volem centrar en unes activitats que es desenvolupen diàriament a la nostra escola: les extraescolars.
Les extraescolars són activitats encaminades a desenvolupar determinades activitats, a desenvolupar activitats socials i a despertar inquietuds creatives. L’AMPA compta amb una Comissió d’extraescolars composta per varis membres de l’AMPA que tenen com a objectiu seleccionar les activitats a desenvolupar, cercar i contactar amb els monitors, proporcionar el material necessari per a desenvolupar-les i el més important, servir d’enllaç entre els monitors i les famílies.
Durant el curs acadèmic 2017-18 tenen lloc diversos tallers : Animació Infantil i Fem Volar la imaginació dirigit per Mariona Valtonrà, Dibuix i pintura i Fill i agulla dirigit per Jasmina Gabandé , Escacs dirigit per Jordi Ferrer des de l’Acadèmia Josep Oms de Lleida, Anglès dirigit per Carol Jacqueline González, Teatre dirigit per Lluís Niubó, Vímet dirigit per Neus Roqué, Ceràmica amb Conxita Piqué i Mecanografia amb Josep Maria Espinal.
Es tracta d’una iniciativa que presenta un ampli ventall d’activitats que té com a principal objectiu motivar als nostres fills, fer-los més creatius i que cadascú desenvolupi la seva vessant creativa.
Per part de les famílies cal dir que des de sempre les activitats extraescolars han tingut una gran acollida i molts nens i nenes de l’escola han participat i participen en els diferents tallers. Pel que fa aquest curs més de 150 alumnes de l’escola fan aquestes activitats.
Des de l’AMPA aprofitem aquesta oportunitat per donar les gràcies a tothom per participació en les activitats d’extraescolars, des dels mateixos monitors als alumnes, veritables protagonistes d’aquesta iniciativa.
I no oblideu: ¨Educar no consisteix en omplir un got vuit, sinó en encendre un foc latent¨. LAO TSÉ. un vuit sinó encendre una flama.

 

 

 E2DE4078-93EA-43C5-8DD3-7FDB6CC2D6480B602A8E-1CB0-492B-9294-A990D75BCB02

Anuncis

Imatge

PARC DE NADAL “Torneig de Futbol”

IMG-20171216-WA0000

Imatge

XERRADA CARLOS BELLA

IMG-20171215-WA0001

Imatge

Festa Final de Curs 16-17

Imatge

3r Torneig d’escacs

3r Torneig d'escacs

Imatge

Preparats per un escala en hi-fi 2017 de pel·lícula?

Imatge

TALLER D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

TALLER D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

Imatge

Previous Older Entries