RECEPTES DIVERTIDES I BONES AMB SERGI MEIA

Cous cous, carbassa, figues i formatge amb herbes aromàtiques

  • 125 grams de cous cous / 250 ml d’aigua
  • 1 grams de curry
  • 30 grams de ceba confitada
  • 30 grams de cigrons
  • 30 grams de pastanaga brunoise
  • 30 grams de carbassa en brunoise
  • 30 grams de coliflor crua en brots
  • Vinagreta de llimona:
  • 60 ml d’oli
  • 10 ml. Suc de llimona
  • 2 figues
  • 50 grams de formatge feta
  • Sal
  • Menta
  • Espinacs

Bullir l’aigua amb el curry i la sal, escaldar la semola i tapar durant 10 minuts.

Barrejar la resta d’ingredients menys la vinagreta, la menta i els espinacs.

Posar racions de 180 grams i 20 grams d’espinac cru a sobre amb 5 fulles de menta fresca.

Hamburguesa vegetal de polenta, llenties, verdures i espècies

  • 0,30 kg. Carabassa brunoise
  • 0,20 kg. Coliflor
  • 0,20 kg. Nap
  • 0,30 kg. Espinacs
  • 0,30 kg. Pastanagues
  • 1 dents d’all fregits
  • 40 grams de llenties
  • 40 grams de tomàquet confitats
  • 1 cullerada de cafè de pebre vermell dolç
  • Comí
  • Nou moscada
  • Sal
  • Pebre
  • Romaní
  • 180 grams De polenta
  • 450 grams d’aigua
  • tofunesa
  • mostassa
  • ketchup

Coure la polenta, foc amb l’aigua, un cop cuita, afegim les verdures picades i les espècies, barregem be i formem les hamburueses.

Les marquem a una paella amb oli i les servim amb kétchup, tofunesa i mostassa.

Quetchup casolà

  • 50 grams d’oli d’oliva verge extra
  • 500 grams de ceba
  • 500 grams de tomàquet
  • 100 grams de sucre
  • 3 culleres de mostassa de dijon
  • pebre negre
  • C/s sal

Sofregir la ceba amb l’oli, un cop daurada, afegir el tomàquet i reduir, un cop així afegir tots els elements i deixar coure.

Triturar molt, guardar en pots o en biberons.

Crema anglesa de farigola i romaní amb cireres

  • 500 ml. Llet
  • 120 sucre
  • 6 rovells d’ou
  • farigola i romaní
  • Cireres sense pinyol

Infusionar la llet amb les herbes i colar.

A un bany maria, posem a coure tots els elements, fins que quedi lligada no més de 80º.

Refredar i servir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: